Visuaalinen somekalenteri

Visuaalinen somekalenteri

Visuaalinen somekalenteri on suunniteltu somen sisällöntuotantoon. Tarvitsetko apua visuaaliseen feedin? Onko aiheiden keksiminen vaikeaa? Somekalenteri antaa ideoita joka kuukauteen! Alle kympillä kuussa.

Visuaalinen somekalenterin ovat työstäneet And Sundays studion asiantuntijat, jotka ovat työskennelleet tuloksekkaan digimarkkinoinnin ja sisältösuunnittelun parissa. Olemme testanneet kalenterin toimivuutta sisällöntuotantoasiakkaidemme sekä erillisen testiryhmän kanssa.

Mihin?

Monipuolisesti sisällöntuotantoon; kuten somekanaviin, blogeihin ja verkkosivuille.

 

Kenelle?

Yrityksille, yksityishenkilöille ja yhteisöille, jotka haluavat postausideoita ja vinkkejä visuaalisempaan tekemiseen. Sinulle, joka teet yksin somea ja kaipaat sparrailua sekä toisen sisältöasiantuntijan näkemyksiä. Kaikille, jotka ovat kyllästyneitä ad hoc -tekemiseen ja haluavat katsauksen koko vuoteen. Visuaalinen somekalenteri avulla saat suunniteltua ja ajastettua aiheet viikoiksi eteenpäin, saat vinkkejä vuosikellon teemoitukseen ja teemaväreihin.

 

Mitä?

Olemme koonneet jokaiselle kuukaudelle listan ajankohtaisista aiheista eri analyysityökaluja hyödyntäen sekä inspiroivan kuvakollaasin.

 

Analysoimme puolestasi

Listasimme myös vuoden 2020 googletetuimmat aiheet Google Trends’istä avuksesi sisällöntuotantoon. Kuvakollaasit antavat inspiraatiota kauniisiin ja somessa toimiviin kuviin. Halutessasi voit hyödyntää joka kuukaudelle valittuja herkullisia teemavärejä.

 

Inspiraatio alle kympillä kuussa!

Kalenterin hinta on 99 € (sis. alv). Saat inspiraatiota koko vuodeksi parin laten hinnalla kuussa.

 

Asiakkaidemme kommentteja

– Ihana ja inspiroiva visuaalisuus! Pystyin suunnittelemaan somen teemat kuukausiksi eteenpäin.

– On vaikea keksiä aiheita, koska tuotan somea yksin. Kalenterista saan vinkkejä aiheisiin, ja kiva saada ikäänkuin toisen henkilön mielipide tuleviin teemoihin.

– Aluksi tekeminen oli hidasta koska työkalu oli minulle uusi. Kun keksin miten hyödyntää minulle sopivimmalla tavalla, säästän aikaa ja saan kauniimman Instagram-feedin.

– Minulle kuvien ottaminen tuottaa haasteita, koska tuotevalikoimamme on aika suppea. Kalenterista sain vinkkejä, miten lisätä sesonkijuttuja kuviin.

– Somelle on vaikea löytää riittävästi aikaa enkä aina keksi aiheita, tästä saan hyvin ideoita ajankohtaisiin teemoihin. Sain hyviä oppeja paremman feedin rakentamiseen ja kuvien muokkaamiseen.

– Visuaalinen somekalenteri antaa minulle vinkkejä kuukausien teemoihin ja -väreihin.

– Mahtavaa, että joku on kaivanut Google Trends’it minulle valmiiksi!

 

.

Visuaalinen_Somekalenteri_tammikuu