OTA YHTEYTTÄ

Kasvuhakuisille brändeille datapohjaisesti

Autamme tukemaan myyntiäsi vahvistamalla brändiä. Yhdistämme työssämme datan, analytiikan ja luovan suunnittelun. Kaipaatko rakennuspalikoita visuaalisempaan brändiin ja sparrausta kohderyhmän positiointiin? Yhdistelemme visuaalisuutta ja dataa brändisi vahvistamiseksi. Kerro, miten voimme olla avuksi ja tehdä vaikuttavuutta liiketoimintaan. Asiakaskuntamme koostuu kasvuhakuisista pk-yrityksistä.

And Sundays perustaja

Erika Appelström

”Autan yhdenmukaistamaan brändi-ilmeen. Tiimiydyin mielelläni asiakkaiden kanssa 'hiljaista tietoa' kuunnellen, dataa ja analytiikkaa hyödyntäen. Uskon, että voin valjastaa asiakkaideni avuksi pitkän työkokemukseni brändien parissa brändijohtajana sekä liiketoiminnan kasvun tukena tekemästäni tiiviistä yhteistyöstä myynnin kanssa. Ennen yrittäjyyttäni työnantajiani ovat olleet mm. Kesko ja Novita. Työkalupakkini on lastattu toimivilla työtavoilla niin brändin kuin kauppaketjun näkökulmasta. Liiketoimintaosaamiseni on karttunut johtoryhmän jäsenenä, vähittäiskaupan, digitaalisten yhteisöjen, B2B-, B2C- ja D2C -markkinoinnin sekä kansainvälistymishankkeiden parissa. Ole yhteydessä, niin tutustutaan :)”

Lisäksi tiimissä

Timanttisia tekijöitä

Tarpeen mukaan tiimi kasvaa projektikohtaisesti verkostoni timanttisilla asiantuntijoilla, kuten growth hackereilla, strategeilla, valokuvaajilla ja stylisteillä.

And Sundays Studio Yhteystiedot

Ratakatu 29 A 4

00120 Helsinki

erika@andsundaysstudio.com

+358 (0) 50 56 276 29