OTA YHTEYTTÄ

Kasvuhakuiset brändit & myynnin tukitoimet

Lisääntynyt sisältötarve, etsitkö sparraria brändillesi tai kaipaako yritysilmeesi freesausta? Kaupallistetaan brändisi tunteen kautta ja tehdään vaikuttavuutta liiketoimintaan. Soita, meilaa, whatsappaa tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.

Yrittäjä, tunteen kaupallistaja

Erika Appelström

”Teen intohimoisesti töitä aitojen brändien ja visuaalisten sisältöjen parissa. Minulla on yli 10 vuoden kokemus strategisesta brändimarkkinoinnista liiketoiminnan kasvussa. Olen työskennellyt ns. molemmilla puolilla pöytää; niin brändinhaltijana kuin kauppaketjun markkinointiyksikössä. Minulla on siis ymmärrystä toimivista työtavoista niin brändin kuin kaupankin näkökulmasta, ja uskon tämän olevan uniikki yhdistelmä, minkä voin valjastaa asiakkaideni avuksi. Olen kerryttänyt liiketoimintaosaamistani johtoryhmän jäsenenä, vähittäiskaupan, digitaalisten yhteisöjen, B2B-, B2C- ja D2C -markkinoinnin sekä kansainvälistymishankkeiden parissa. Ole yhteydessä, ja kerro kuinka voin olla myyntisi tukena.”

Lisäksi tiimissä

Timanttisia tekijöitä

Tarpeen mukaan tiimi kasvaa projektikohtaisesti verkostoni timanttisilla asiantuntijoilla, kuten growth hackereilla, strategeilla ja valokuvaajilla.

And Sundays Studio Yhteystiedot

Punavuorenkatu 20

00150 Helsinki

erika@andsundaysstudio.com

+358 (0) 50 56 276 29