brändistartegia & kasvumarkkinointi

Go-to-market

Salama Brewing Company on espoolainen artesaanipanimo, joka vie craft beerien ystävät kosmokseen ja takaisin koukuttavalla makumaailmallaan. Brändissä meillä ja maailmalla asiakasuskollisuutta synnyttävät maun lisäksi erottuvat tölkkidesignit ja tajunnanräjäyttävät tarinat.

tehtävä:

Selkeyttää brändin kilpailukulmat ja laatia go-to-market -strategia kansainvälisille markkinoille. Kilpailutilanteen kartoitus verkkolyödettävyyden osalta brändityön taustatiedoiksi.

  • Laadimme Salamalle brändistrategian vahvistamaan olutmerkin kansainvälistä kasvua yhdessä Profitean ja Kaltio Creativen kanssa.
  • Brändistrategian pohjaksi tuotettiin kilpailutilanteen kartoitus verkkolöydettävyyden osalta, mikä antoi selkeän näkymän siitä, millä kulmalla eri markkinoille edetään.
  • Salaman villiä ja yllätyksellistä visuaalista ilmettä emme kesyttäneet, mutta tarkensimme brändin ydintä, kilpailukulmia, erottautumistekijöitä ja kommunikointia asiakkaiden kanssa digitaalisissa sekä fyysisissä ympäristöissä.
  • Teimme Go-to-market -suunnitelman asiakkaidensa fanittamalle tuoteperheelle.

asiakkaan palaute:

”Saitte kiteytettyä brändin erinomaisesti ja toitte pöytään tavanomaisesta poikkeavia ideoita”, Christian Holmlund, CEO.

Strategia

Kilpailukulmat eri markkinoilla

brändi

Vahvuutena visuaalisuus ja tarinat

sisällöt

Valmiit konseptit eri kanaviin

Naputtele viesti

Ilahduta ja nakkaa meitä viestillä. Vastaamme arkisin 24 h kuluessa.