Sujuva työskentelytapa

Ymmärrämme pienten ja keskisuurten yritysten tarpeita mennä suoraan asiaan; tehdä työskentelystä sujuvaa ja nopeasti tuottavaa. Haluamme toimia ketterästi ja hitsaustua osaksi tiimiäsi.

Digitaalisuus & brändi

Vahvuutemme on visuaalisuuden ja datan yhdistäminen. Asiakaskuntamme koostuu kasvu- ja pk -yrityksistä. Asiakkaamme arvostavat käytännönläheisyyttä.

Naputtele viesti

Ilahduta ja nakkaa meitä viestillä. Vastaamme arkisin 24 h kuluessa.

pintaa syvemmältä

Missio ja arvot

Luovuudella, strategisella osaamisella ja datan avustuksella haluamme olla digitaalisten tarinoiden ykköspaikka kasvu- ja pk-yrityksille. Haluamme vaalia brändien aitoa ydintä ja kääntää se markkinointistrategioiksi, kampanjoiksi ja digitaaliseksi silmäkarkiksi.

Arvot ja ’vibe’

Meillä on aito halu olla mukana brändien kasvutarinassa. Sujahdamme saumattomasti osaksi tiimejä. Meillä asiakasuskollisuus on huippuluokkaa; 85% asiakkaistamme palaa luoksemme uudestaan.

Tiimimme skaalautuu yrityksen kasvun ja tarpeen mukaan. Olemme verkostoituneet laajasti timanttisten tekijöiden kanssa ja tarvittava resurssi on osana projektia vain tarpeellisen ajan. Seuraamme tiivisti globaaleja digitaalisen alan trendejä ja ennakoimme tulevaa.

Olemme erityisen ylpeitä visuaalisesta osaamisestamme, olipa kyse brändikirjojen laatimisesta tai satunnaisesta somekampanjasta. Olispa mahtavaa päästä mukaan juuri sinun yrityksesi bränditarinaan.

Erika Appelström
CEO & Creative

Autan vahvistamaan brändiä ja yhtenäistämään yritysilmeesi. Valjastan asiakkaideni avuksi yli 10 vuoden työkokemukseni brändien parissa brändijohtajana sekä liiketoiminnan kasvun tukena tekemästäni tiiviistä yhteistyöstä myynti- ja hankintaorganisaatioiden kanssa.

Talenttinen hybriditiimi

Vahvuutemme on visuaalisuuden ja datan yhdistäminen. Asiakaskuntamme koostuu kasvu- ja pk -yrityksistä. Ymmärrämme hyvin kasvavien yritysten tarpeita ja halua käytännönläheiseen työskentelyyn.