TYÖT

Valikoituja bränditöitä

Valikoituja bränditöitä tarjoamistamme palveluista brändistrategioista sisällöntuotantoon. Asiakkaitamme yhdistää intohimoinen suhtautuminen visuaalisesti yhdenmukaisen ja kohderyhmälähtöisen brändin rakentamiseen.

BRÄNDISTARTEGIA

Salama Brewing

 

Salama Brewing Company on espoolainen artesaanipanimo, joka vie craft beer’ien ystävät kosmokseen ja takaisin koukuttavalla makumaailmallaan. Brändissä meillä ja maailmalla asiakasuskollisuutta synnyttävät maun lisäksi erottuvat tölkkidesignit ja tajunnanräjäyttävät tarinat.

 

Laadimme Salamalle brändistrategian vahvistamaan olutmerkin kansainvälistä kasvua yhdessä Profitean ja Kaltio Creativen kanssa. Brändistrategian pohjaksi tuotettiin kilpailutilanteen kartoitus verkkolöydettävyyden osalta, mikä antoi selkeän näkymän siitä, millä kulmalla eri markkinoille edetään. Salaman villiä ja yllätyksellistä visuaalista ilmettä emme kesyttäneet, mutta tarkensimme brändin ydintä, kilpailukulmia, erottautumistekijöitä ja kommunikointia asiakkaiden kanssa digitaalisissa sekä fyysisissä ympäristöissä.

 

Asiakkaan palaute: ”Saitte kiteytettyä brändin erinomaisesti ja toitte pöytään tavanomaisesta poikkeavia ideoita”, Christian Holmlund, SEO

”Saitte kiteytettyä brändin erinomaisesti ja toitte pöytään tavanomaisesta poikkeavia ideoita.”

BRÄNDIUUDISTUS JA VERKKOSIVUT

Linda Baki – suunnittelutoimisto

 

Linda Baki suunnittelee tiloja, joissa on hyvä olla. Asiakkaidensa suosittelema helsinkiläinen suunnittelutoimisto toteuttaa kohteet, asiakaspalvelun ja projektinhallinnan tasokkaasti ja usean vuoden rautaisella ammattitaidolla. Yrityksen missio on palvella asiakkaitaan laadukkaasti. Kaikkien asiakasrajapintojen; kuten verkkosivut ja myyntimateriaalit haluttiin viestivän samaa laadukasta mielikuvaa.

 

Suunnittelimme brändityön pohjalta visuaalisen identiteetin Linda Bakin keskeisiin materiaaleihin, joita käytetään mm. asiakkaiden kanssa kommunikoidessa. Myöhemmin yhteistyö laajeni lindabaki.com verkkosivujen ilmeen uudistukseen, missä hyödynnettiin aiemmin asiakasmateriaaleihin suunniteltua visuaalista identiteettiä.

 

Verkkosivut siirrettiin Wix:istä WordPressiin ja niiden visuaalinen ilme luotiin kokonaan uusiksi, lisäksi parannettiin saitin mobiilioptimointia. Sivuston layoutissa on panostettu kohteiden tyylikkääseen esittelyyn sekä niiden nopeaan ja helpoon selailuun. Lue lisää blogista.

LindaBaki-brändiuudistus-työt

”Toiveiden läpikäynti ja kommunikointi oli helppoa. Brändikokonaisuudesta saatiin ripeästi kiinni ja siihen tuotettiin näkemyksellistä lisäarvoa.”

Knit-Love-Unite-konsepti
KONSEPTI JA VISUAALINEN ILME

Knit Festival

 

Konseptoimme ja muotoilimme Jyväskylän Kesän Neulefestivaalien ilmeen ja Knit-Love-Unite -teeman yhteistyössä asiakkaan luovan tiimin kanssa.

 

Mitä teimme? Loimme konseptin, värimaailman sekä festivaalituotteiden visuaalisen ilmeen. Värit ja tapahtuman viesti tuovat energiaa ja kontaamisten iloa haastavien etänä vietettyjen vuosien jälkeen. Konseptissa on huomioitu tarpeet festivaalin verkkosivun, somen ja tapahtuman mainosmateriaalien toteuttamiseen.

BRÄNDITARINA JA ASIAKASLUPAUS

MIAM Clothing

 

Sanoitimme bränditarinan ja asiakaslupauksen MIAM Clothingille.

 

MIAM on skandinaavinen slow fashion brändi dynaamisille naisille. MIAM syntyi valosta, jossa Kalifornian positiivinen energia yhdistyy skandinaaviseen minimalismiin ja syvällisyyteen. Brändi luottaa laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin ja ajattomaan muotoiluun.

 

MIAM’in perustaja Miia Mattila halusi jättää taakseen kertakäyttökulttuurin ja valitsi täyttää elämänsä ilolla, pohjoisen luonnon rauhoittavuudella ja unelmiensa toteuttamisella. Valokuvat Metti Forsselista Valoon Photography /Karoliina Jääskelinen

Olemme Business Finlandin palveluntarjoaja. Tiesitkö, että brändi- ja tuotestrategioihin on mahdollista saada 5000 € Business Finlandin avustusta? Kysy lisää.