MEISTÄ

Luova suunnittelustudio

And Sundays syntyi halusta tuoda slow lifea ja sunnuntaitunnelmaa markkinointiin. 'Slow marketing' ei tarkoita hitaita tuloksia, vaan rohkeutta olla hieman pehmeämpi. Sen keskiössä on kohderyhmän tavoittaminen aitojen ja merkityksellisten brändien ja sisältöjen avulla. Sisältöjen, joiden äärelle pysähdytään ja jotka tuntuvat sunnuntailta. Oi, oispa aina sunnuntai. Viipyily ja kiireettömät kahvikupilliset.

Sisällöntuotanto ja brändäys

 

01. SISÄLLÖT:

Monipuoliset sisällöt; tekstit, kuvat, verkkosivujen bannerit, blogikirjoitukset, somevideot

Hinnat alkaen 65 €/h (alv0)

 

02. BRÄNDI:

Palvelut brändisi vahvistamiseksi laajoista konseptikokonaisuuksista yksityiskohtien hiomiseen; sparraus, strategia, brand manual, bränditarina, visuaalinen identiteetti, mood board, brändikoodi

Annamme tarjouksen tarpeesi mukaan, esimerkiksi sparraus ja mood board

alkaen 500 € (alv0)

 

03. MARKKINOINTI:

Strateginen suunnittelu, kohderyhmämääritykset, copywriting, tekstisuunnittelu ja myynnintukimateriaalit.

Hinnat alkaen 65 €/h (alv0)

 

04. UUDEN YRITYKSEN PALVELUPAKETTI:

Yrittäjä, onko tuotteesi tai brändisi vasta luomisvaiheessa? Oletko aloittamassa myyntiä? Olemme starttaavan yrittäjän apuna kaikessa, mitä tarvitset tuotteen tai brändin luomisvaiheessa ja tuomisessa markkinoille. Räätälöimme palvelupakettimme tarpeesi mukaan. Autamme esimerkiksi näissä asioissa: visuaalinen ilme, brändivärit, markkinointisuunnitelma, somen sparraus, kohderyhmän tavoittaminen ja myynnintukimateriaalit. Kliks, ota meihin yhteyttä.

And Sundays Studio editorial

And Sundays voimasanat

 

VASTUULLISUUS

Aito pyrkimys tehdä ympäristöä ja ihmisiä kunnioittavia valintoja vastuullisuusvetoisesti. Työskennellä hyvien tyyppien ja brändien kanssa, jotka jakavat samat arvot.

 

VASTUSTAMATON

Uskomme inbound-markkinoinnin voimaan; houkutteleva sisältö verkkosivuilla, blogeissa ja somekanavissa sitouttaa, lisää luottamusta, merkityksellisyyttä ja lisäarvoa asiakkaalle. Tällöin asiakas hakeutuu yrityksen tai brändin luokse omasta halustaan silloin kun hänelle parhaiten sopii.

 

VAIKUTTAVA

Aidosti arvopohjaiset teot ja valinnat. Kohderyhmälle merkitykselliset ja lisäarvoa tuottavat sisällöt. Olemme erikoistuneet vastuullisiin lifestylebrändeihin; sisältöihin ja tarinankerrontaan.

 

VIIPYILY

Merkityksellisyys on tässä hetkessä ja aidoissa kohtaamisissa brändien ja kohderyhmän kanssa. Vastavoima kohdentamattomalle suorittamiselle.