tuotanto & tyyli

Premium-lehti

Rakkaat kuviot on A-lehtien julkaisema premiumlehti. Neulelehden ohjeiden suunnittelijoina ovat Suomen suosituimpiin neulesuunnittelijoita sekä nousevia talentteja. Lehteä on tehty jo useamman numeron verran, ja olemme saaneet olla mukana tuottamassa lehteä sekä vastaamassa tyylistä lehden ensimmäisestä numerosta alkaen.

tehtävä:

Toimimme Rakkaat kuviot -lehdessä tuottajana. Yhteistyössä A-lehtien tiimin kanssa määritettiin kohderyhmä, joka huomioiden suunniteltiin lehden sisältö ja kontaktoitiin suunnittelijat. Vastasimme premiumlehden tuottajana toimimisen lisäksi location scoutingista, kuvaussuunnitelmista ja stylauksesta. Kauniin ja inspiroivan julkaisun taustalla on tiimiytyminen A-lehtien taitavan kuvatoimituksen, freelancereiden ja suunnittelijoiden kanssa. Tämä oli meille ihanteellinen yhteistyö, sillä tahtotilamme on olla saumattomasti osa asikkaan tiimiä projektin aikana.

Asiakkaan palaute:

”Kerrassaan upeiden brändien yhteistyö, Pihlgren & Ritola ja Kotivinkki. Kyseessä valtavan kaunis neulelehti Rakkaat kuviot, jossa Pihlgren & Ritolan ikoniset kuosit ovat neuleina. Löytyy esimerkiksi tästä verkkokaupasta, Lehtipisteistä ja käsityökaupoista.
Tekijöinä hieno joukko neulesuunnittelijoita, Kotivinkin ja A-lehtien kuvatoimituksen joukot sekä Erika Appelström.
Kaikki uusi syntyy yhteistyöstä. Niin myös tämä”,  Anna Ruohonen, medialiiketoiminnan johtaja, A-lehdet.

YHTEISTYÖKUMPPANIN PALAUTE

”Olen nähnyt erilaisia julkaisuja, mutta tässä lehdessä oli todella hienoja juttuja. Olette tehneet taas hyvää työtä,” Tero Jaakkola, Falkgroup.

Kuvat: Kristiina Kurronen
Mallit: Paju ja Iisa / As You Are Agency
Meikki & hiukset: Ida Jokikunnas
Tyyli: Erika Appelström

tuotanto

Sisältö, aikataulut ja yhteistyökumppanit

konsepti

Kohderyhmä, trendit ja kumppanuudet

TYYLI

Kuvaussuunnitelma, set design ja stylaus

Naputtele viesti

Ilahduta ja nakkaa meitä viestillä. Vastaamme arkisin 24 h kuluessa.