brändi & verkkosivut

Brändiuudistus

Linda Baki suunnittelee tiloja, joissa on hyvä olla. Asiakkaidensa suosittelema helsinkiläinen suunnittelutoimisto toteuttaa kohteet, asiakaspalvelun ja projektinhallinnan tasokkaasti ja usean vuoden rautaisella ammattitaidolla. Yrityksen missio on palvella asiakkaitaan laadukkaasti. Kaikkien asiakasrajapintojen; kuten verkkosivut ja myyntimateriaalit haluttiin viestivän samaa laadukasta mielikuvaa.

tehtävä:

Brändi-ilmeen uudistaminen verkkosivuille ja myyntimateriaaleihin. Päivittää verkkosivujen ilme vastaamaan yrityksen laadukkaita suunnittelukohteita sekä optimoitumaan paremmin mobiilissa.

Mitä teimme:

  • Suunnittelimme brändityön pohjalta visuaalisen identiteetin Linda Bakin keskeisiin materiaaleihin, joita käytetään mm. asiakkaiden kanssa kommunikoidessa.
  • Verkkosivujen lindabaki.com ilmeen uudistus sekä hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto.
  • Verkkosivut siirrettiin Wix:istä WordPressiin ja niiden visuaalinen ilme luotiin kokonaan uusiksi, lisäksi parannettiin saitin mobiilioptimointia.
  • Sivuston layoutissa on panostettu kohteiden tyylikkääseen esittelyyn sekä niiden nopeaan ja helppoon selailuun.
  • Palveluiden konseptointi ja copy tehtiin yhteistyössä asiakkaan kanssa.
  • Lue lisää blogista.

ASIAKKAAN PALAUTE:

”Toiveiden läpikäynti ja kommunikointi oli helppoa. Brändikokonaisuudesta saatiin ripeästi kiinni ja siihen tuotettiin näkemyksellistä lisäarvoa”, sanoo suunnittelutoimiston perustaja Linda Baki.

strategia

Kohderyhmää puhutteleva ilme

verkkosivut

Optimoidut ja visuaaliset verkkosivut

Sisällöt

Brändiä vahvistavat visuaaliset sisällöt

Naputtele viesti

Ilahduta ja nakkaa meitä viestillä. Vastaamme arkisin 24 h kuluessa.