And Sundays Studio

Innovaatioseteli-uudistui

Innovaatioseteli uudistui – omavastuu 0 €

Innovaatioseteli uudistui, omavastuu 0 €. Business Finlandin myöntämän Innovaatiosetelin käytännöt muuttuivat 17.1.2022. Avustuksen omarahoitusvastuu laskee yrityksille 1000 eurosta 0 euroon. Tuki maksetaan jatkossa suoraan yritykselle eikä palveluntuottajalle. Innovaatioseteli on avustus, jolla tuetaan uusien tuote- tai palveluideoiden kehittämistä yrityksissä palveluntuottajien avulla.

 

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Autamme tuote- ja palvelustrategian tai -muotoilun kehittämiseen liittyvien palveluiden kanssa.

 

Olemme erikoistuneet yrityksiin, joilla:

  • Yhdenmukainen visuaalisuus on brändikärkenä
  • Digitaaliset alustat ovat osa tuote- ja palvelustrategiaa
  • Kasvuhakuisuus on tekemisen keskiössä

 

Varaa ilmainen 15 min keskustelu

Kerro meille kehittämistarpeistasi tuote- tai palvelustrategiaan liittyen. Innovaatioseteli uudistui omavastuu 0 €. Autamme sinut alkuun!

 

Innovaatiosetelin uudistuksessa omavastuu poistui

Uudistus tarkoittaa yrityksen kannalta edullisempaa kehitystyötä palveluntuottajien kanssa: avustuksen määrä on jatkossa 5000 euroa. Tuki maksetaan yritykselle kuitenkin vasta sen jälkeen, kun palveluntuottajan työ on hyväksytty ja palkkio maksettu. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen kassasta tulee löytyä 5000 euroa ennen Business Finlandin maksamaa avustusta.